Foto's ponykamp 2018 online
Rijmaaran
 

Week- en weekend verhuur

 

 

Wij bieden u de mogelijkheid om een huifkar te huren voor een week- of weekendtocht. U trekt dan met paard en wagen door de Drentse natuur, over bospaden, klinkerweggetjes en door pittoreske dorpjes.

De huifkar is volledig ingericht met onder andere matrassen, een kookstel en kookgerei. Uiteraard krijgt u ook voer voor het paard mee. Voor vertrek ontvang u van ons de nodige adviezen en maken wij u vertrouwd met paard en wagen, zodat u ontspannen aan het avontuur kunt beginnen. Wij zorgen voor een kaart, een overnachtingslijst en een aantal routesuggesties. U overnacht bij een boerderij, manege of camping waar u tegen betaling per huifkar per nacht gebruik mag maken van was- en douchegelegenheid en uiteraard weidegang voor het paard.

 

 

voor websiteurinka 13

                                               

      

 

 

        voor website urinka 22

 

 

 

In de huifkar zijn slaapplaatsen voor 3/ 4 personen. Wanneer u met meer dan 4 personen komt, dient u een eigen tentje mee te nemen, er kunnen maximaal 6 personen mee. Vergeet niet uw slaapzak, kussen en een lampje mee te nemen. Verder is een WA verzekering voor uzelf verplicht, voor paard en wagen is een WA verzekering afgesloten.

Wanneer u een week gaat, bent u welkom op zaterdag vanaf 14.00u, we verwachten u weer terug op de volgende zaterdag voor 12.00u. Als u een weekend gaat, bent u welkom op vrijdag vanaf 14.00u en wordt u terug verwacht op maandag voor 12.00u.

 

 Prijslijst van week- en weekendverhuur:                   voor website urinka 3

Week: 

 

tot     4/7 en na 29/8 

€ 495,- 

vanaf 4/7 tot     29/8 

€ 550,- 

Weekend: 

 

tot 4/7 en na 29/8 

€ 350,-   

Pinksterweekend: 

€ 395,- 

Hemelvaart: 

€ 395,- 

 Los paard om op te rijden

Per week 

€ 175,00 

Per weekend 

€  90,00 

 

Het bijzondere is dat iedereen dit kan, een ervaring om nooit te vergeten!

 

voor website urinka 24

voor websiteurinka 15