Foto's ponykamp 2018 online
Rijmaaran
 

Groepsaccommodatie

      

Onze groepsaccommodatie, die het hele jaar geopend is, biedt plaats aan groepen van 20 tot 40 personen. Meerdere personen op aanvraag.

 

De groepsaccommodatie beschikt over 7 slaapkamers beneden, waarvan 1 twee persoonskamer. Er zijn kamers met 4 á 5 boxspring bedden en 2 van 6 boxspring bedden. Op elke slaapkamer is warm en koud water en centrale verwarming aanwezig. Boven zijn 3 slaapkamers. U dient zelf te zorgen voor een slaapzak, dekbed, kussensloop en keukenlinnen. Eventueel is er een lakenpakket inclusief dekbed te huur voor € 7.50 per persoon per week/ weekend.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze groepsaccommodatie wordt slechts aan één groep tegelijk verhuurd. De accommodatie is bijzonder geschikt voor ruitergroepen, mede omdat er 20 boxen op basis van vol/ halfpension beschikbaar zijn. We hebben een binnen rijhal van 20 x 40m en een buitenbak van 20 x 60 meter. De boswachterij Sleenerzand, direct naast ons, heeft uitstekende uitrij mogelijkheden, ook voor aangespannen paarden. Mocht u geen eigen paard hebben, dan kunt u die erbij huren. Verder is de accommodatie bijzonder geschikt voor minder- validen, de benedenverdieping is aangepast met o.a. sanitair voor rolstoelgebruikers. Ook zijn families, schoolreisjes, sportverenigingen, clubs en ruiterkampen welkom.

 

                           

 

De prijzen van onze groepsaccommodatie zijn afhankelijk van het aantal personen en altijd inclusief het gebruik van water, gas, licht, schoonmaak en toeristenbelasting. Voor informatie over de prijzen kunt u klikken op onderstaande link:

Groepsaccommodatie prijzen 2017


In de omgeving zijn verschillende activiteiten te ondernemen. Zo heeft u gratis toegang tot strandmeer ‘De Kibbelkoele’ en kunt u tegen betaling zwemmen in openluchtzwembad ‘Het Haantje’. Verder zit het openluchtmuseum ‘Ellert en Brammert’ in Schoonoord, het Veenpark in Barger- Compascuum, het Drents museum in Assen en het Hunebedcentrum in Borger. Het hunebed de ‘Papeloze Kerk’ ligt direct naast ons bedrijf. Verder zijn er diverse wandel- en fietstochten in Boswachterij Sleenerzand.